Welcome

Coruption Public server
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
slize
Admin
avatar

Posts : 18
Join date : 2010-10-18
Age : 28

PostSubject: Pravila Foruma   Mon Oct 18, 2010 6:45 amPRAVILA FORUMA

Postby Admin » Sat Oct 019, 2010 3:35 pm
1. Pravila ovoga foruma vrijede za sve korisnike i moderatore, administratore i ostala bića iz viših sfera postojanja, osim ako se ne odluči drukčije. Nepoznavanje pravila nije isprika za njihovo kršenje.

2. Avatari - Preporuča se da slike avatara ne budu prevelike ili prenatrpane detaljima koji se u smanjenim dimenzijama neće moći vidjeti, ali to ostaje na izbor forumašu. Zabranjeni su avatari uvredljivog sadržaja, pornografski, rasistički, seksistički, ekstremistički i na drugih način neprihvatljivi.

3. Nickovi Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.

4. Započinjanje teme - Prije započinjanja teme, uvjerite se da istu ili sličnu temu netko već nije otvorio na forumu. Bez razloga duplirane teme će prema potrebi i bez objašnjenja biti brisane, ako moderatori tako odluče.

5. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.

Back to top Go down
View user profile http://coruption-net.board-directory.net
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome :: Pravila-
Jump to: